Hitparády
4 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Hitparády
Wohouuu, dobre onaAlex Ripper napsal:Ty VOLE
P!nk v Český rádiový hitparádě je na 4.místě.
#1 v těchto následujících zemích:Kanada,Švýcarsko,Nový Zéland,Austrálie,Irsko,Velká Británie
A my se muzem jit zahrabat.Alex Ripper napsal:#1 v těchto následujících zemích:Kanada,Švýcarsko,Nový Zéland,Austrálie,Irsko,Velká Británie
Neboj u nás je to otázka časuZuzzie napsal:A my se muzem jit zahrabat.Alex Ripper napsal:#1 v těchto následujících zemích:Kanada,Švýcarsko,Nový Zéland,Austrálie,Irsko,Velká Británie
Nahodou mluvit si sam pro sebe je nejlepsi Tak ja prinasim informaci, ze v Meduze stale mame 4.misto A tuhle sobotu bude konecne v Esu
No to je teda výhraZuzzie napsal:Nahodou mluvit si sam pro sebe je nejlepsi Tak ja prinasim informaci, ze v Meduze stale mame 4.misto A tuhle sobotu bude konecne v Esu
No co... nazhavit obladac, nastavit si budika, poslouchat Maresovy kecy a cekat na useknutej clip So WhatAlex Ripper napsal:No to je teda výhraZuzzie napsal:Nahodou mluvit si sam pro sebe je nejlepsi Tak ja prinasim informaci, ze v Meduze stale mame 4.misto A tuhle sobotu bude konecne v Esu
Ale asi to u mě taky tak dopadneZuzzie napsal:No co... nazhavit obladac, nastavit si budika, poslouchat Maresovy kecy a cekat na useknutej clip So WhatAlex Ripper napsal:No to je teda výhraZuzzie napsal:Nahodou mluvit si sam pro sebe je nejlepsi Tak ja prinasim informaci, ze v Meduze stale mame 4.misto A tuhle sobotu bude konecne v Esu
Tak co? Ja samozrejme neprosvihla Eso ani Pomeranc, kde taky hrali So WhatAlex Ripper napsal:Ale asi to u mě taky tak dopadneZuzzie napsal:No co... nazhavit obladac, nastavit si budika, poslouchat Maresovy kecy a cekat na useknutej clip So WhatAlex Ripper napsal:No to je teda výhraZuzzie napsal:Nahodou mluvit si sam pro sebe je nejlepsi Tak ja prinasim informaci, ze v Meduze stale mame 4.misto A tuhle sobotu bude konecne v Esu
Já to prošvih všechnoZuzzie napsal:[
Tak co? Ja samozrejme neprosvihla Eso ani Pomeranc, kde taky hrali So What
x- M!ssundaztood
- Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 19. 09. 08
díkylucymat napsal:pěknej smajlík, jo, hlavně když se nám holka bude držetAlex Ripper napsal:V český rádiový hitparádě je to 3.místo
To se divim Btw... tenhle tyden byl klip PLEASE DONT LEAVE ME dokonce ve snidani s novou uz, jsem cucelaAlex Ripper napsal:U nás je Sober na 2.místě
http://www.ifpicr.cz/
SuperZuzzie napsal:
To se divim Btw... tenhle tyden byl klip PLEASE DONT LEAVE ME dokonce ve snidani s novou uz, jsem cucela
Já myslim,že PDLM bude velkej hit
Jsem zvedava jak se zalibi tady u nas... ji zas kazdej bude mit za peknou drsonku:DAlex Ripper napsal:SuperZuzzie napsal:
To se divim Btw... tenhle tyden byl klip PLEASE DONT LEAVE ME dokonce ve snidani s novou uz, jsem cucela
Já myslim,že PDLM bude velkej hit
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: