Hitparády
4 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Hitparády
V naší český rádiový hitparádě P!nk stoupá.30 místo.
A V Billboard Hot 100 je to první místo SW je zatím největší úspěch P!nk
Re: Hitparády
So What je v Irsku na 3. místěAlex Ripper napsal:V naší český rádiový hitparádě P!nk stoupá.30 místo.
Pat- So What
- Poeet p?íspivku : 115
Registration date : 16. 09. 08
Doufám že bude první dlouho
Pat- So What
GRATULACEAlex Ripper napsal:
4.místo
Pat- So What
V český rádiový hitparádě je So What už na 12.místě a do hitparády vniklo Who Knew a to je na 91.místě
Itunes hitparády:
#1 on iTunes US
#1 on iTunes UK
#1 on iTunes Ireland
#1 on iTunes Canada
#1 on iTunes Germany
#1 on iTunes Switzerland
#2 on iTunes Australia
#2 on iTunes New Zealand
#2 on iTunes Finland
#3 on iTunes Austria
#5 on iTunes Sweden
#6 on iTunes Luxembourg
#7 on iTunes Denmark
#7 on iTunes Belgium
#8 on iTunes France
#9 on iTunes Netherlands
#11 on iTunes Norway
#13 on iTunes Greece
#25 on iTunes Italy
http://pink.shread.net/forum/attachment.php?s=5667ddce7955e67328ae5a012e7c0826&postid=4313151
#1 on iTunes US
#1 on iTunes UK
#1 on iTunes Ireland
#1 on iTunes Canada
#1 on iTunes Germany
#1 on iTunes Switzerland
#2 on iTunes Australia
#2 on iTunes New Zealand
#2 on iTunes Finland
#3 on iTunes Austria
#5 on iTunes Sweden
#6 on iTunes Luxembourg
#7 on iTunes Denmark
#7 on iTunes Belgium
#8 on iTunes France
#9 on iTunes Netherlands
#11 on iTunes Norway
#13 on iTunes Greece
#25 on iTunes Italy
http://pink.shread.net/forum/attachment.php?s=5667ddce7955e67328ae5a012e7c0826&postid=4313151
SO WHAT je prostě nejlepší!!!!!
Pat- So What
Treba to zas vysplhaAlex Ripper napsal:Sláva SW pomalu ,ale jistě končí,v Itunes to klesá na 5.místo.
podle mě už neZuzzie napsal:Treba to zas vysplhaAlex Ripper napsal:Sláva SW pomalu ,ale jistě končí,v Itunes to klesá na 5.místo.
x- M!ssundaztood
- Poeet p?íspivku : 75
Registration date : 19. 09. 08
Tmusic jeste existuje?lucymat napsal:v T-music, po týdnu klesla ze 4. na 5. místo...Alex Ripper napsal:podle mě už neZuzzie napsal:Treba to zas vysplhaAlex Ripper napsal:Sláva SW pomalu ,ale jistě končí,v Itunes to klesá na 5.místo.
jo bohužel joZuzzie napsal:Tmusic jeste existuje?lucymat napsal:v T-music, po týdnu klesla ze 4. na 5. místo...Alex Ripper napsal:podle mě už neZuzzie napsal:Treba to zas vysplhaAlex Ripper napsal:Sláva SW pomalu ,ale jistě končí,v Itunes to klesá na 5.místo.
x- M!ssundaztood
Kdyby tam byla jiná moderátorka tak se na to koukám pravidelně,ona(LIL B) neumí vůbec moderovatlucymat napsal:ja ti dam "bohužel"
A kdy to vubec bejva? Ted nejdem vubec v obraze... jsem to videla naposled s KristelkouAlex Ripper napsal:Kdyby tam byla jiná moderátorka tak se na to koukám pravidelně,ona(LIL B) neumí vůbec moderovatlucymat napsal:ja ti dam "bohužel"
x- M!ssundaztood
Praveze me uz to nebere ani na tom netu A neco jako radio mi taky nic nerika, si radsi pustim "svoje" oblibeny pisnicky, a na zadny jiny nemam naladulucymat napsal:já to nesleduju vůbec, ale na E2 poslouchám každej pátek a checkuju to na www.t-music.cz , TV mě nezajímáZuzzie napsal:A kdy to vubec bejva? Ted nejdem vubec v obraze... jsem to videla naposled s KristelkouAlex Ripper napsal:Kdyby tam byla jiná moderátorka tak se na to koukám pravidelně,ona(LIL B) neumí vůbec moderovatlucymat napsal:ja ti dam "bohužel"
v Pátek v 6,v sobotu ve 2 a Neděli v 8Zuzzie napsal:A kdy to vubec bejva? Ted nejdem vubec v obraze... jsem to videla naposled s KristelkouAlex Ripper napsal:Kdyby tam byla jiná moderátorka tak se na to koukám pravidelně,ona(LIL B) neumí vůbec moderovatlucymat napsal:ja ti dam "bohužel"
Coze...koukam do programu a nic tam nevidimAlex Ripper napsal:v Pátek v 6,v sobotu ve 2 a Neděli v 8Zuzzie napsal:A kdy to vubec bejva? Ted nejdem vubec v obraze... jsem to videla naposled s KristelkouAlex Ripper napsal:Kdyby tam byla jiná moderátorka tak se na to koukám pravidelně,ona(LIL B) neumí vůbec moderovatlucymat napsal:ja ti dam "bohužel"
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: